Over mij

Van jongs af aan is tekenen al een hobby, passie en uitlaatklep voor mij. Mijn interesse en nieuwsgierigheid in het zetten van een tattoo bleef groeien, samen met de fascinatie voor tattoos en body art. In mijn zoektocht daarin heb ik voor mijzelf de ultieme vorm van kunst gevonden: tatoeëren!
De kunst van het ontwerpen, wat vrijwel alle stijlen toelaat en het mixen ervan. De persoonlijke tint die je daarin voor een ieder mee kan geven. Het proces van het zetten van een tattoo. Het persoonlijk contact. Iets voor een leven lang meegeven.

Vanaf 2009 kreeg ik de kans om in een echte tattooshop te gaan werken. Ik was en voel me hierin nog steeds erg leergierig. Ik heb de kans gekregen om in heel veel goede tattooshops te werken in binnen- en buitenland. ( Waaronder: l’extremiste, Bloody Ink (DE), Mad Science, Fortune&Glory (BE), Dogstar, Grit’n Glory (US).

Door en dankzij het werken met veel top artiesten ben ik erg gaan groeien in mijn werk. Met trots mag ik dan ook zeggen dat ik aardig wat prijzen heb gewonnen met mijn tattoos op tattoo-conventies in binnen- en buitenland! Dit zijn voor mijzelf hoogtepunten geweest: werken bij het gerenommeerde Bloody Ink – Hamburg, werken met Toxyc XLR en Megan Massacre in NEW YORK, werken met Verb in PHILADELPHIA. Ook heb ik een seminar (les) geven over tatoeëren en ontwerpen in Mexico!

Met het werken op meerdere plekken en het reizen daarvoor, begon ook langzaam een wens en behoefte te groeien voor mijn eigen tattoo shop. Dit resulteerde in het openen van mijn eigen studio in de omgeving Zwolle, Overijssel.

Ik hoop nog heel veel mensen te mogen helpen aan een mooie tattoo.  Ik hoop je te zien aan de Thorbeckegracht 38 te Zwolle!

Inspiratie op doen of gewoon even lekker kijken? KLIK HIER voor de mensen die jou voorgingen!

David J. Koelewijn – Dondersch

Dondersch tattoo Zwolle - Schets octopus
Logo Mad Science tattoo shop - Dondersch tattoo Zwolle
Logo Bloody Ink tattoo shop - Dondersch tattoo Zwolle
Logo L' extremiste tattoo shop - Dondersch tattoo Zwolle
Logo Fortune and Glory tattoo shop - Dondersch tattoo Zwolle

Schetsen

Voordat ik aan een tattoo begin maak ik altijd eerst een schets. Bekijk hieronder een aantal schetsen.

Dondersch tattoo Zwolle - Schets 3
Dondersch tattoo Zwolle - Schets 1
Dondersch tattoo Zwolle - Schets 2

Wil jij een afspraak maken voor op een conventie of bij een guestspot?